Comencem a preparar temes de formació
Aquest trimestre hi haurà una sessió sobre gelós i una sessió sobre austeritat. Falta concretar dates, us les donarem aviat!!

No dubteu a suggerir temes que us interessin.


Hi ha un grups de pares en fer un COF de Primeres passes. Calen unes quantes famílies per tirar el curs endavant.

Que és un COF?

PROGRAMA PER A PARES AMB FILLS DE 0 A 3 ANYS

Convertir les situacions de la vida familiar en meravellosos moments d'aprenentatge és una de les finalitats de l'educació primerenca. Són molts els estudis que demostren, que una estimulació adequada, és l'eina més eficaç per aconseguir un íntegre desenvolupament personal, en l'àmbit de la intel·ligència, en el de la psicomotricitat i en el de la conducta.

En aquest programa d'Orientació Familiar es prepara als matrimonis joves, que esperen un fill o que recentment ho han tingut, perquè coneguin els principals marcs pedagògics i els hàbits bàsics que els seus fills han d'adquirir. A més també descobreixen que durant la primera infància, amb una afectuosa i coherent educació materna i paterna, es configuren les bases de la felicitat futura.

Com tots els cursos d'Orientació Familiar de l'Fert aquest programa es realitza seguint les pautes que marca el "sistema F" que utilitzant uns casos reals com a base de discussió, reuneix en grups petits a diversos matrimonis perquè en un ambient d'amistat i ple de familiaritat, analitzin, discuteixin i pensin les qüestions que s'hi plantegen.

Per fixar i extreure conclusions, es reuneixen després en unes sessions generals moderades per pares o mares de família experts en cada tema, que formen part de l'equip tècnic d'investigació del Fert que treballa en col·laboració amb l'institut de la família de la "Universitat Internacional de Catalunya ".

QUADRE TEMÀTIC
1. Introducció al programa Primers passos
2. Punts clau per a una educació integral
3. L'ambient familiar
4. Herència i caràcters
5. La comunicació en el matrimoni
6. El joc en la vida del nen
7. Guarderia i parvulari
8. Autoritat

Director del programa: Alfons CUCURULL

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Comencem un nou curs!

Quan arriba la tardor...

El Montseny ens espera!