PARES, MARES MIREU, MIREU CADA DIA SOM MÉS GRANS!!Tot comença per establir unes rutines i uns hàbits, obrir els ulls com els mussols, i les orelles com els elefants. Dia a dia els Enanos Verds aprenem més coses, busquem els nostres propis reptes per així intentar superar-los. A vegades és difícil, però si demanem ajuda l’Anna ens dóna un cop de mà. Penseu que encara som petits i que els hàbits són importants per nosaltres, ens transmeten molta confiança i seguretat. 

A vegades sense donar-nos compte repetim exactament el que fan els “grans”…


Pares, mares, tiets/es, avis/es voleu que us diguem un secret? Els nens tenim un cor ENOOOOOORME, no deixem de sorprendre. Ens ajudem uns als altres, ens donem petons quan ens fem mal, ens donem de la mà sense cap motiu…
 
Ajudem al Miguel a gatejar per la classe, quina és la millor manera? Fer-ho plegats jugant amb ell.
 Els moments de tranquil·litat també ens agraden, desprenem pau i serenitat!!

Si juguem i col·laborem tots junts el nostre aprenentatge és més divertit, més ràpid i més emocionant. Tan sols mirant les nostres cares veieu un mar de felicitat, d’innocència i de ganes de voler saber més i més.Pares i mares durant uns dies treballarem La Família, allò tant important per als vostres fills. A més a més de portar les fotos que us vam demanar, ens agradaria que ens poguéssiu fer una visita a la classe i explicar-nos un conte, ens cantéssiu cançons, ens ensenyéssiu alguna cosa interessant... Us convidem a que traieu el cap durant una estoneta a la nostra classe, sereu ben rebuts pels millors amfitrions del món.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Comencem un nou curs!

Quan arriba la tardor...

El Montseny ens espera!