Què és aixó?

Aquesta setmana hem descobert una cosa molt divertida, i que dia a dia ens les trobem per tot arreu. LES OMBRES
Vam tancar totes les finestres i llums. De sobte Pum una llanterna s’encén! Era l’Anna que il·luminava els petits racons que hi havia a la classe. La Ceci al posar la mà al davant, vam veure una cosa que hi havia sortit al terra. Vam estar provant i cada cop ens feia més gràcia.



Els peus, les mans, els caps,  fins i tot uns animals. Tot eren ombres, però cadascuna adoptava una forma o una altra depenent on poséssim la llanterna i quin objecte. Sabeu quina va ser la què més ens va agradar? La de l’elefant, que es feia gran i petit; i l’ombra de l’Alex, Clàudia i Inés, que es veien a la paret ben GRANS, fins al sostre!!






L’Anna va mirar de trobar l’ombra del peu del Gaby, això no li va agradar gaire... quin espant! No la podia fer marxar per molts cops que li donava.
Teníem moltes ganes de tenir una llanterna a la mà i poder trobar ombres nosaltres mateixos. Després d’una bona estoneta de joc, va sorgir una pregunta interessant. A on més podem trobar ombres? Al pati! Va contestar l’Isabella., així que guardem totes les coses i sense pensar-ho, TOTS AL PATI!!
En allà hi havia moltíssimes, i les que més gràcia ens feien era veure la nostra pròpia silueta, i els moviments que fèiem. Saludar, moure el cap, saltar... Fins i tot alguns anaven al darrera a trepitjar les ombres del altres.






Us animem a que jugueu amb els vostres fills a trobar ombres. Tan sols cal, una habitació fosca, una llanterna, imaginació, i moltes ganes de passar-ho bé.  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Comencem un nou curs!

Orenetes...la bellesa de la mirada serena!

Quan arriba la tardor...